Wie ik ben

De Mildert Tuinen: hoveniersbedrijf voor tuinontwerp, aanleg en onderhoud met aandacht voor mens én natuur!    vlinder1

“Mijn naam is René Pasman, trotse eigenaar van hoveniersbedrijf De Mildert Tuinen.”

Tuinaanleg en onderhoud

Toen ik de tuin rondom onze boerderij renoveerde ontdekte ik mijn liefde voor het hoveniersvak. Ik had het niet van een vreemde, want mijn vader had toen al ruim tien jaar een eigen hoveniersbedrijf. Ik kon bij hem in de leer en we werkten een tijd lang intensief samen. Een ontzettend leuke en waardevolle periode waarin ik heel veel leerde over tuinaanleg en tuinonderhoud.

Vakbekwaam hovenier

Tegelijkertijd volgde ik, met succes, een opleiding tot Vakbekwaam Hovenier. Ik werd steeds enthousiaster en toen ik in 2010 het bedrijf van mijn vader kon overnemen hoefde ik daarover niet lang na te denken.

Mens en natuur

In mijn werk staan mens en natuur centraal. In elke tuin probeer ik die optimaal te combineren waarbij ik rekening houd met onder andere:

  • vormgeving
  • comfort
  • biodiversiteit
  • duurzame materialen

Het resultaat? Een groene tuin waar je kunt ontspannen, een stukje natuur dichtbij. Dat is pas echt genieten!